Sömnad

Vi på Ernst Hotel Supply förstår vi vikten av detaljer och hur rätt textil kan förvandla en miljö. Med vår långa erfarenhet som textilgrossister har vi blivit experter på att skapa och leverera textillösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vårt engagemang för kvalitet och estetik syns i varje söm och varje val av material.

Vår expertis

Vi specialiserar oss på att skräddarsy textilier för en mängd olika miljöer inklusive hotell, restauranger, campingar, kontor och utomhusområden. Med intern sömnadskompetens hanterar vårt team alla typer av textilinredningsprojekt – från den initiala idén till den färdiga installationen.

Våra tjänster

Vår sömnadstjänst är omfattande och inkluderar bland annat:

Gardiner och Hissgardiner
Gardiner och textilier är inte bara till för att dekorera ett fönster. De kan hjälpa till att skapa härliga och mjuka intryck av ett rum, agera som ljuddämpande och rumsavdelare och även fungera som ljusavskärmande. Vi hjälper er med måttanpassade gardiner utifrån ett stort utbud av textilier för att möta era förutsättningar och visioner.

Specialanpassade Textilier
Oavsett era behov, kan vi designa och producera textilier som exakt möter era specifikationer. Allt från tvättvagnsöverdrag till profilerade förkläden.

Eleganta Sängkappor och Dekorativa Prydnadskuddar
Förhöj stil och komfort i sovrummen med våra skräddarsydda sängkappor och kuddfodral. Vi anpassar textilierna efter den färgsättning, känsla och estetik som ni vill att era rum/miljöer ska uttala.

Stilsäkra Dukar och Servetter
Våra dukar och servetter är inte bara praktiska men också designade för att komplettera er matsals estetik. Vi tar fram och skräddarsyr dukar och servetter utefter val av tyg, färg och form.

Skräddarsydda Överdrag för Madrasser, Stolar och Möbler
Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som skyddar och förnyar era möbler. Allt från sofföverdrag till vattentåliga madrassöverdrag till ert spa eller poolområde

Markiser
Idealiska för att skydda mot solen och skapa en unik utemiljö

Gardinskenor och upphängning 
Vi erbjuder högkvalitativa gardinskenor och upphängingsprodukter såsom fingerkrokar, rynkbandskrokar, gardinband och glidband som anpassade för er miljö. Låt oss hjälpa er från måttning till montering så att ni kan fokusera på er verksamhet.

Installation och Support

Vi erbjuder även en fullständig service för upphängning och installation av gardiner och andra textilprodukter. Vårt team av experter ser till att varje detalj är korrekt monterad för en sömlös och vacker finish.

Rådgivning

Är du osäker på vad som skulle passa bäst i din verksamhet? Vårt kunniga team står redo att erbjuda rådgivning och hjälpa dig att välja rätt lösningar baserade på dina specifika behov och önskemål.

Håll dig uppdaterad om
inredning för verksamheter

Få givande inredningstips, insikter från branschen och inspirerande miljöer direkt till din e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.