Camping & glamping

Camping eller glamping? Vi hjälper er plocka fram de bästa förutsättningarna för att ni ska kunna driva en framgångsrik verksamhet där era gäster återkommer gång på gång. Där hela familjen får en god natts sömn och upplevelse i en trivsam miljö.

Camping

Oavsett om ni driver en campingplats, ett vandrarhem eller en stugby, har vi det ni behöver för att skapa en minnesvärd och trivsam vistelse för era campinggäster.

Från praktiska engångsartiklar till måttanpassade sängar, erbjuder vi ett brett sortiment av produkter som är designade för att passa er verksamhet, era målsättningar och er prisbild. Vårt utbud inkluderar bland annat; tavlor, mattor, möbler, gardiner, kuddar och täcken – allt för att skapa en enhetlig och stilfull atmosfär.

Men vi erbjuder mer än bara produkter; vi erbjuder skräddarsydda lösningar som förhöjer upplevelsen för era gäster. Behöver ni hjälp med att förnya era stugor eller rum, göra ombyggnationer eller fräscha upp era möbler?

Vare sig ni planerar en stor förändring eller bara vill göra små justeringar, är vi här för att göra processen smidig och anpassad till era behov. Låt oss vara er partner när det kommer till att skapa en atmosfär som gästerna minns och återvänder till.

Registrera er i vår webshop för att handla ett väl anpassat sortiment av produkter till campingar. Lägg din beställning online så skickar vi omgående varorna till er. Detta innebär att ni inte behöver ha några lager. Vilket i längden är både kostnads- och tidseffektivt.

För helhetsprojekt – vänligen kontakta oss för mer information!

Glamping

Låt era gäster uppleva en god natts sömn i ett lyxigt glampingtält. Där gränserna mellan inomhus och utomhus suddas ut, där havsnära och skogsnära blir verklighet utan att kompromissa med bekvämlighet och lyx.

Våra Glampingtält håller hög kvalitet och ger en fantastisk avkastning med minimal insats. Vi erbjuder även skräddarsydda inredningsalternativ till glampingtälten för att passa era specifika önskemål.

Vi kan assistera med möbler och inredning såsom fåtöljer, puffar, sängar, madrasser, madrasskydd, mattor, täcken, kuddar, frotté, inredningsdetaljer samt skräddarsydda textilier såsom sängöverkast, kuddfodral etc. Läs gärna mer om vår sömnadstjänst HÄR.

Hos oss hittar ni allt för att skapa en härlig miljö i och runt era glampingtält. Kontakta oss gärna för mer detaljerad information.

Håll dig uppdaterad om
inredning för verksamheter

Få givande inredningstips, insikter från branschen och inspirerande miljöer direkt till din e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.