Hotell, restaurang & spa

Sängar, kuddar och täcken, handdukar, morgonrockar, hygienartiklar, bäddmadrasser, färg, möbler, belysning och inredning, m.m. – vi hjälper hotell , restaurang och spa verksamheter skapa trivsamma miljöer.

Hotell

Vi hjälper alla typer av hotell, hotellanläggningar, hotellkedjor, boutiquehotell och privatägda hotell med inredningslösningar. Allt från den enstaka gardinen eller leverans av kuddar och täcke – till helhetskoncept med skräddarsydda möbellösningar, konsultation vid renoveringar och ombyggnadsprojekt eller nybyggnation. Utifrån era visioner och önskemål hjälper vi er med moodboard, material och färgval, möbler och inredning. Från inköp och leveranshantering till montering.

Vi vet vad som krävs för att skapa en minnesvärd miljö för era hotellgäster. En förutsättning är att genom färg, form och en god natts sömn skapa en känslomässig koppling till ert varumärke.

Därför levererar vi även möbler, sängar, madrasser, belysning, kuddar och täcken, textilier som är anpassade efter ert varumärke och känslan ni vill förmedla vidare till era gäster. Vi arbetar nära våra produkter och leverantörer, och kan därför med säkerhet rekommendera och leverera produkter som är anpassade för er.

Vi kan även hjälpa till med skräddarsydda förvaringsmöjligheter, profilerade produkter såsom pennor, paraplyer och framplockning av hygienartiklar. Vi är flexibla att leverera ett helhetsprojekt till er utifrån era önskemål.

Önskar ni skräddarsydda textilier hjälper vi gärna till. Vår inhouse skräddare kan hjälpa till med måttning och sömnad av allt från sängkappor, tvättvagnsöverdrag, kuddfodral i era varumärkesfärger, omklädnad av möbler etc.

Läs mer om sömnad – Klicka här.

Restaurang

Vi erbjuder skräddarsydda inredningslösningar för restauranger, oavsett om det är för enstaka möbelinköp, konsultation vid mindre renoveringar eller att skapa helt nya koncept. Genom att välja noggrant bland färgtoner, ljussättning, möbler och växter, skapar vi en atmosfär där varje måltid blir en minnesvärd upplevelse.

Vår expertis sträcker sig från möbelinköp till belysning, textilier och andra inredningsdetaljer som kan förhöja er restaurangs unika identitet. Vi kan bland annat hjälpa er med unika möbler, artiklar till dukning, hygienartiklar, brandade arbetskläder etc.

Tillsammans kan vi skapa en restaurang där varje gäst känner sig välkommen och där matupplevelsen går hand i hand med den visuella njutningen. Låt oss ge era besökare en kulinarisk resa i en atmosfär som är både inbjudande och minnesvärd.

Spa

Erbjud dina gäster en fluffig morgonrock att vira in sig i efter badet, tofflor att strosa runt i och handdukar av högsta kvalité. Allt med er logga på.

Vi hjälper er med bland annat loungemöbler, solsängar och utemöbler till era poolområden. Vi har även möjligheter att ta fram textilier anpassat för våta miljöer. Exempelvis, madrassöverdrag till solsängar, bänkar osv.

Vi hjälper spaverksamheter att ta fram kvalitétsprodukter anpassat efter era önskemål och förutsättningar.

Håll dig uppdaterad om
inredning för verksamheter

Få givande inredningstips, insikter från branschen och inspirerande miljöer direkt till din e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.