Våra Tjänster

Vi skräddarsyr inredningslösningar och projekt utifrån era unika förutsättningar, önskemål och visioner. Vi kombinerar era ramar med vår expertis för att skapa en funktionell och visuellt tilltalande helhet.

Er helhetspartner

Vi har en unik förståelse för hur miljön påverkar välbefinnandet, och vet hur man framhäver tanken bakom varje design, skapar harmoni och gör varje projekt unikt genom direkt kommunikation med våra kunder.

Vi vill hjälpa era att ta vidare, förstärka och förverkliga er vision och era idéer! Vi lyssnar in, känner in stämningen, känslan och konkretiserar det i inredning och produkter.

Vi skräddarsyr inredningslösningarna för just er verksamhet. Vi är med från moodboard, planering och inköp, till leverans och genomförande. Så att ni kan fokusera på att driva er verksamhet. Tillsammans med er har vi även möjlighet att ta fram profilerade/brandade produkter så att varje produkt, oavsett om det är ett täcke/kudde, förkläde eller hygienartiklar – representerar ert varumärke.

Vi hjälper er med allt från det lilla projektet, oavsett om det är ett gardinuppdrag eller leverans av kuddar och täcken – till det stora projektet med projektledning. Med planering av byggnationen för mest optimal inredning, färg och form – till leverans och montering av skräddarsydda möbler och inredning.

Vi vill leverera kvalitétsprodukter till er, så att ni i er tur kan fortsätta leverera kvalité till era gäster. Vi strävar efter att inleda ett långt samarbete med er – så att vi kan fortsätta leverera helhetslösningar och kvalitétsprodukter till er verksamhet.

Design & inredning

Vi erbjuder allt ni kan behöva till ert inredningsprojekt. Koncept, uttryck, gestaltning och helhet med innovativa inredningslösningar och produkter anpassat för er.

Projektledning

Från moodboard och ritning, till verkställt projekt. Vi hjälper er och projektleder hela vägen - skräddarsytt efter er.

Textil & sömnad

Vi erbjuder textilier och sömnad. Allt måttanpassat efter era mått och önskemål.

Profilerade produkter

För att stärka ert varumärke hjälper vi till med profilerade produkter.

Genomförande

Från inköp och leveranshantering - till montering.

Håll dig uppdaterad om
inredning för verksamheter

Få givande inredningstips, insikter från branschen och inspirerande miljöer direkt till din e-post genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.