First Camp Moraparken

En förlängd arm

Det bästa med att få vara med på ett projekt från början till slut är kundrelationerna som skapas. 
Att du som kund och dina visioner är i fokus och att vi får vara med som ett bollplank, en förlängd arm – som hjälper er att hitta rätt väg fram till ert mål.

Vi på Ernst Hotel Supply är ett team med olika personligheter och kunskap i bagaget. Uppdragen vi får är allt från att punkthjälpa, t ex lösa mysbelysningen till hotellrum eller sy gardiner till kontorslandskapet. Men det kan också vara helhetslösningar och att tillsammans med dig som kund i fokus ta fram ett helt koncept.

Vi kan med glädje se tillbaka på projektet Moraparken, som var ett stort och omfattande men väldigt roligt projekt där platschefen hade en tydlig bild om vad de var ute efter och där vi hjälpte till att sy ihop det.

Användningsområde

Då Moraparken ligger intill Vasaloppspåret och har många långväga gäster med friluftstema, fanns det med som en tydlig tråd genom hela projektet. Att rummen som skulle renoveras helt och hållet skulle kännas varma, inbjudande och fina utan att uppfattas för ”fancy”. 

När det gällde att ta fram färgskalan utgick vi från de teman som redan innan fanns i de andra delarna av parken och som innehåller varma och jordnära färgskalor. 
Även när det gäller materialvalen tar vi hänsyn till hur rummen ska användas, som bland annat melerade mattor som är lagda med plattor för att enkelt kunna byta ut vid behov.

Specialdesignade Planmöbler

Då det fanns en ganska klar bild om vad som efterfrågades kunde vi specialdesigna planmöbler som anpassades efter rummens karaktär, så som garderob, mediamöbel och sänggavlar.
Sänggaveln vi tagit fram är även den specialgjord så att rummen kan möbleras till både kingsize och enkelsängar, allt för att Moraparken ska kunna vara flexibla med hur de vill skapa rummen vartefter efterfrågan hos sina gäster.

Att ha ett nära samarbete med våra kunder och kunna erbjuda en helhet som partner är både spännande och givande. Man skapar mer än bara ett projekt, rum, kontor, man skapar relationer.­­