Hotellkuddar

Dun eller fiber

Kudden är en otroligt viktig detalj för att du ska sova skönt – men kan vara lika svårt att välja som att välja säng.
Dun eller fiber är en fråga många ställer sig och det finns fördelar med bägge stoppningar men med dagens utveckling så har vissa av våra syntetfyllda kuddar kommit närmre i själva känslan som en dunfylld kudde har.

En kudde med dun absorberar mer fukt och kan vara bättre på att reglera temperaturen när du sover, medan en fiberkudde varken absorberar fukt eller lukt och dessutom är de enklare att tvätta. En kudde med syntet är både lätta och luftiga samt kräver mindre skötsel, den är dessutom mer slitstark så den håller ofta formen under väldigt lång tid.

Storsäljare

En storsäljare hos oss är våra Hotellkuddar Keep Dreaming. Kudden är stoppad med microfiber av 100% silikoniserad polyester, återvunnen från PET-flaskor. Detta gör att kudden får en perfekt mjukhet för nacke och huvud. Tack vare fiberns tvätt- och torkegenskaper är kudden också allergisäker och innehåller heller inga kemikalier.

Olika storlekar

Kuddens känsla är väldigt gosig,  skön och perfekt för alla som vill ha hotellkänsla på sina kuddar. Omslaget är tillverkad av ett tyg i 100% bomullscambric som ger kudden den härligt krispiga känslan liknande den hos dunkuddar.

Hotellkudden är producerad i Sverige och vi har den i 4 olika storlekar:

50×60 cm

50×90 cm

60×80 cm

70×100 cm